info Lovely-3

dreamdresses.nl
   departmentstore

HOME    CONTACT     WINKEL     CATALOGUS    OPENINGSTIJDEN    ROUTEBESCHRIJVING

galajurken

cocktailjurken

trouwjurken

plussize

galaschoenen

boleros

kids!

accessoires

positiejurken

uitverkoop


galajurk

code: Lovely-3
merk: dreamdresses
prijs: 219.99

omschrijving:

Klassieke trouwjurk van ivoorkleurige taftzijde met rozen op het bovenlijfje. Het lijfje is mooi geplooid en sluit door de vetersluiting op de rug perfect aan in iedere maat. De rok valt mooi wijduit door de pettycoat. Het bovenlijfje is strapless maar u krijgt er zowel spaghettibandjes als een bijpassende stola bij. Deze jurk is verkrijgbaar vanaf maat 32 tot en met maat 52, onze ervaring is dat deze jurk wat kleiner uitvalt. Twijfelt u tussen twee maten kies dan de grotere, of kom langs in onze winkel om de jurk te passen. Wij hebben deze jurk beperkt op voorraad maar kunnen altijd voor u bestellen, in dat geval dient u rekening te houden met een levertijd. Deze jurk is ook verkrijgbaar in andere kleuren, kijk daarvoor in de categorie Galajurken.

HELAAS VERSTUREN WE NIET MEER
We hebben gemerkt dat we u niet online optimaal kunnen bedienen.Daarom is de webwinkel gesloten. Gewoon langskomen is het enige advies. We zijn 7 dagen per week geopend en alleen in de winkel kunt u door blijven passen tot u uw droomjurk heeft gevonden.

Toch opsturen?
Lukt het je echt niet om langs te komen? En weet je zeker dat dit de jurk is. Stuur ons een berichtje zodat we hem evt toch kunnen opsturen. Het liefst via WhatsApp: 0624611901.


info dreamdresses Jurk (snel) nodig?Lees hier verder....
info dreamdresses Voorraad vraag , lees hier verder....
info dreamdresses Kom je naar de winkel? Klik hier voor onze tips.....

Let op... deze jurk kan uitverkocht zijn!

beschikbare kleuren:
in overleg-


© 2017 dreamdresses, Inc. All Rights Reserved