info T-9.07p

dreamdresses.nl
   departmentstore

HOME    CONTACT     WINKEL     CATALOGUS    OPENINGSTIJDEN    ROUTEBESCHRIJVING

galajurken

cocktailjurken

trouwjurken

plussize

galaschoenen

boleros

kids!

accessoires

positiejurken

uitverkoop


galajurk

code: T-9.07p
merk: juju-christine
prijs: 139.99

omschrijving:

Klassieke trouwjurk van ivoorkleurig satijn met een overslag rond de heupen. Door deze overslag vallen bredere heupen absoluut niet meer op! Het bovenlijfje van de jurk en de rok zijn glimmend, waar de overslag en de achterkant mat zijn. Het strapless bovenlijfje en de rok zijn bezet met schitterende ivoorkleurige en transparante kraaltjes. Onder de code T-9.07 vindt u deze jurk ook zonder kraaltjes. De jurk is verkrijgbaar vanaf maat 34 tot en met maat 56 en staat geweldig in iedere maat! Deze trouwjurk is ook in andere kleuren verkrijgbaar. Kijk daarvoor bij de galajurken. Ook onze andere galajurken zijn in wit verkrijgbaar.

HELAAS VERSTUREN WE NIET MEER
We hebben gemerkt dat we u niet online optimaal kunnen bedienen.Daarom is de webwinkel gesloten. Gewoon langskomen is het enige advies. We zijn 7 dagen per week geopend en alleen in de winkel kunt u door blijven passen tot u uw droomjurk heeft gevonden.

Toch opsturen?
Lukt het je echt niet om langs te komen? En weet je zeker dat dit de jurk is. Stuur ons een berichtje zodat we hem evt toch kunnen opsturen. Het liefst via WhatsApp: 0624611901.


info dreamdresses Jurk (snel) nodig?Lees hier verder....
info dreamdresses Voorraad vraag , lees hier verder....
info dreamdresses Kom je naar de winkel? Klik hier voor onze tips.....

Let op... deze jurk kan uitverkocht zijn!

beschikbare kleuren:
ivoor-


© 2017 dreamdresses, Inc. All Rights Reserved