gastenboek

dreamdresses.nl
   departmentstore

HOME    CONTACT     WINKEL     CATALOGUS    OPENINGSTIJDEN    ROUTEBESCHRIJVING

galajurken

cocktailjurken

trouwjurken

plussize

galaschoenen

boleros

kids!

accessoires

positiejurken

uitverkoop


GALAKLEDING
collectie
magazine
flowergirls
plus-size
cocktailjurken
positiejurken
promjurk
dansjurk

ACCESSOIRES
galaschoenen
sieraden
ggalatasjes
lingerie
haaraccessoires
bolero's

MAGAZINES
galajurken
juju & christine
kinderbrochure
pinkboom-paris

FAMILIE VAN DE BRUID


Er was altijd moeder van de bruid, nu is er ook dochter van de bruid en vergeet niet de schoonmoeder van de bruid, of stiefmoeder van de bruid... Je kunt voor je dierbaren kijken bij onze galajurken of cocktailjurken of bij onze kids kleding. Onze hele collectie heeft het zelfde kleurengamma,dus combineren is een makkie. Neem een kleurthema op je bruiloft en laat iedereen in die kleur komen, dat staat ook nog prachtig op de fotos!

veel gestelde vragen
veel gestelde vragenIn de winkel gelden de volgende verkoopvoorwaarden;
Bij ons in de winkel kunt u uitgebreid passen, passen en nog eens passen. Om die reden kunt u de jurk niet meer komen omruilen of terugbrengen.

En als mijn jurk iets heeft?
Ook in dat geval geven we geen geld terug. Wel repareren we uw jurk natuurlijk of als dat niet mogelijk is krijgt u een nieuwe. Vermaken jullie ook?

Wij vermaken niet zelf maar vlakbij onze winkel zit "de diamanten schaar" Zij vermaken goed, betaalbaar en op verzoek ook met spoed.

Moet ik een afspraak maken?
wij werken zonder afspraak. dinsdag t/m donderdag overdag, zijn rustige dagen. Wil je rustig rondkijken en passen dan is het handig om op die dagen te komen.

Zoeken jullie ook stagiares?
Wij hebben bijna altijd plek voor een stagiare. Mail ons je gegevens en we nemen contact met je op.

Kan ik een open sollicitatie insturen?
Ja, graag! Omdat we veel studentes in dienst hebben , hebben we veel doorstroom dus ben je op zoek naar een bijbaantje. Mail ons dan je gegevens en we nemen contact met je op.Of vul het sollicitatieformulier in.

Wat zijn jullie openingstijden?
Op maandag zijn wij gesloten. Wij zijn dagelijks geopend van 10-18 en hebben donderdag koopavond. Op zondag gaan we pas om 12uur open. De deur gaat een half uur voor sluitingstijd dicht.

Verkopen jullie ook online?
Wij verkopen niet meer online helaas, onze conclusie is dat je het niet aan een plaatje kunt zien of de jurk je staat. Je moet hem echt passen: is de lengte goed, past het model bij mij en bij mijn figuur? Staat de kleur en wat vind je van de stof? Dat kun je allemaal bekijken en dan tevens vele andere jurken in onze winkel die daarom 6 dagen per week open is. We willen natuurlijk wel versturen als je het 100% zeker weet. Net als in de winkel krijg je dan geen geld terug maar mag je hem nog wel in de winkel omruilen. Koop je iets rechtstreeks in de winkel dan mag je het niet meer omruilen.

© 2017 dreamdresses, Inc. All Rights Reserved