Algemene voorwaarden webwinkel

Algemene Voorwaarden – Dreamdresses Webwinkel

 1. Toepasselijkheid
  Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en aankopen die worden gedaan via de webwinkel van Dreamdresses. Door het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met deze voorwaarden.
 2. Retourneren
  2.1 De klant heeft het recht om een artikel binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.
  2.2 Het geretourneerde artikel dient ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking te zijn.
  2.3 Om een artikel terug te sturen, dient de klant een bericht te sturen via WhatsApp onder vermelding van het bestelnummer. Dreamdresses zal vervolgens een verzendlabel verstrekken voor de retourzending.
 3. Terugbetaling
  3.1 Na ontvangst van het geretourneerde artikel zal Dreamdresses het bedrag van de aankoop terugbetalen aan de klant, met uitzondering van servicekosten ter waarde van €25,00.
  3.2 De terugbetaling zal plaatsvinden via de oorspronkelijke betaalmethode die de klant heeft gebruikt bij het plaatsen van de bestelling.
  3.3 Dreamdresses streeft ernaar om de terugbetaling binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel te verwerken.
 4. Omruilen in de winkel
  4.1 De klant heeft ook de mogelijkheid om een artikel om te ruilen in de fysieke winkel van Dreamdresses.
  4.2 Het omruilen van een artikel in de winkel is kosteloos.
  4.3 De klant dient het artikel in de originele staat en verpakking mee te nemen naar de winkel.
  4.4 Bij het omruilen zal Dreamdresses een passend alternatief aanbieden, afhankelijk van de beschikbaarheid van de gewenste maat of het gewenste product.
 5. Klantenservice
  Voor vragen, opmerkingen of klachten met betrekking tot de webwinkel van Dreamdresses kan de klant contact opnemen via de beschikbare contactgegevens op de website.
 6. Aansprakelijkheid
  Dreamdresses is niet aansprakelijk voor enige schade, verlies of letsel voortvloeiend uit het gebruik van de webwinkel of de geleverde producten, tenzij er sprake is van opzet of grove nalatigheid van Dreamdresses.
 7. Overmacht
  Dreamdresses is niet aansprakelijk voor enige vertraging, fouten of tekortkomingen die voortvloeien uit overmachtssituaties, zoals natuurrampen, stakingen, technische storingen of andere onvoorziene omstandigheden buiten de controle van Dreamdresses.
 8. Toepasselijk recht
  Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. In geval van een geschil tussen Dreamdresses en de klant zal de bevoegde rechter in Nederland de exclusieve jurisdictie hebben.

Dreamdresses
Adres: Jansplein 20, 6811GD Arnhem
whatsapp: 026-4463084
E-mailadres: info@dreamdresses.nl

.

.

Realisatie door Pixel Creation