dansjurken 💃

Voor je dansjurken ga je naar Dreamdresses!

Ga jij veel naar dansfeesten en hebben jullie dan een gala? Of moet je afdansen en wil je dan in een een prachtige afdansjurk? Ga jij naar het Wienerbal en heb je een witte galajurk nodig? Kom dan direct naar Dreamdresses in Arnhem. Wij verkopen een enorme collectie dansjurken!

Tip: Bachatales of Salsa les kun je bijvoorbeeld volgen bij Watapana of YaSalsa

dansjurken

In Arnhem zit de galajurkenwinkel Dreamdresses. Je hebt er vast wel eens over gehoord! Deze bekende winkel heeft 3 etages vol galajurken. En de meeste jurken zijn geschikt als dansjurk! Of je nu een glitterjurk wilt of een soepelvallende jurk van chiffon waar je lekker in kunt draaien of juist een wijde tule jurk om in te walsen. Voor elke dansstijl vind je je dansjurk in verschillende kleuren. Op deze website vind je alle informatie over onze winkel Dreamdresses. Heb je toch nog vragen over je dansjurk dan kun je ons een whatsapp bericht sturen . Je bent natuurlijk ook welkom zonder afspraak! Check wel even onze openingstijden onder aan de site. En houd er rekening mee dat het in de vakantie’s en weekends vaak drukker is.

Dansjurken in kleine maten en grote maten

Net als al onze galajurken en trouwjurken zijn onze dansjurken ook in alle maten en kleuren. Dus ze beginnen al vanaf een maat 34 tot een maat 46. Vanaf maat 46 hebben we wel keuze maar die is wel minder groot, eerlijk is eerlijk. Maar nog steeds vullen we een etage met de plussize maten van maat 46 tot en met 60.

Zonder afspraak

Jullie zijn altijd welkom, zonder afspraak! We kunnen alvast wat dansjurken klaar hangen. Je kunt ons je verlanglijstje doormailen . Zet er dan wel even bij wanneer je langskomt en wat je maat is.

Realisatie door Pixel Creation