Galajurken Amersfoort, denk aan Dreamdresses

galajurken Amersfoort

Zoek je galajurken in Amersfoort? Rijd eens naar Arnhem!

Je vindt Dreamdresses (met duizenden galajurken) op het Jansplein (niet in Amersfoort) maar in Arnhem.

Dreamdresses bestaat al een jaar of 20 en is begonnen op de Koningstraat in Arnhem. Inmiddels is deze bekende galajurkenwinkel uit gegroeid tot de grootste van Europa. Dankzij al onze tevreden klanten uit het hele land . Vanuit Amersfoort is het ongeveer 30 minuten rijden naar onze galajurkenwinkel. Een aanrader! Op verschillende etages vind je allerlei afdelingen en assortimenten. Een reuze walk-inn closet waarin je je helemaal kunt en mag uitleven!

galajurkenwinkel Amersfoort

ARNHEM WINKELSTAD

Naast dat Arnhem een leuke stad is ligt Arnhem ook nog eens enorm centraal. Je kunt er een leuk dagje uit van maken.

Ook klanten uit Amersfoort weten ons te vinden.

App je ons van te voren , dan weet je zeker waar we open zijn en we geven je ook tips wat betreft rijden en parkeren.

Dus geen dagje toeren van stad naar stad opzoek naar je galajurk maar maak er een dagje Arnhem van. Of een dagje Dreamdresses want dat gebeurt , zo groot zijn wij en gezellig 🙂

Een leuke tip om eerst even koffie te drinken is bij MAMS mocht je te vroeg zijn. We gaan vaak pas om 11.00 open!

dreamdresses galajurken amersfoort

Party Departmentstore

Onze enorme galajurkenwinkel, ook wel supermarkt genoemd door concollega’s zag ik voorbij komen op een website 😉 . Helemaal goed verwoord , dat zijn wij ook , een soort feestsupermarkt in tegenstelling tot de , met dan ook ALLES wat je zoekt om je van top tot teen aan te kleden. En dat is geen ‘kruideniertje’ 😉 zoals je bijvoorbeeld in Amersfoort kunt vinden.

Bij Dreamdresses in Arnhem hangen alle jurken die je online ziet ook daadwerkelijk in de winkel! En wil je het zeker weten dat hij niet verkocht is dan kun je nog altijd even een appje sturen dat wij hem reserveren voor je. Je kunt bij ons ook gewoon doorpassen. Je hebt keus uit meer dan twintigduizend jurken. We hebben ontzettend veel stijlen , stoffen , kleuren en maten. Wij laten je helemaal vrij. Je mag helemaal je gang gaan. En dat kan ook omdat we een enorme ruime pasafdeling hebben.

Wil je toch de boetiek ervaring, geef dat dan even aan bij onze gastvrouw. Dan geven we je of dochter waar nodig en mogelijk gewoon die extra hulp, aandacht en zelfvertrouwen. Als jij ons de tijd geeft en rust hebt zorgen we je dat je blij en gelukkig de winkel verlaat.

galajurkenwinkel vlakbij Amersfoort

One Stop Party Shop

Heb je je galajurk gevonden ? Dan kun je hem direct afstijlen met bijpassende accessoires zoals een stola, partyshoes, sieraden , tasjes en natuurlijk bijpassende lingerie en andere oplossingen.

SOCIALE MEDIA

Om een idee te krijgen van onze collectie kun je een blik werpen op onze website. Ook posten we wekelijks nieuwe modellen op Facebook, Instagram en Tiktok. Maar heb je een specifieke vraag dan kun je ook een appje sturen met je voorraad of zoek vraag.

HIP en TIJDLOOS

We volgen de mode maar we luisteren ook goed naar de vraag van onze klanten. Wij waren 1 van de eerste die zijn begonnen met grote maten galajurken en inmiddels vullen wij daar een complete etage mee. Maar ook zijn wij voorloper op het gebied van modekleuren. Wij waren de eerste galazaak met donkergroene en donkerblauwe kleuren en de pasteltinten voor de bruidsmeisjes.

BODYWEAR & SHAPEWEAR

Omdat we ook een lingeriewinkel in onze winkel hebben , kun je allerlei shapewear en bh’s uit testen. Deze kun je alleen kopen. Wij hebben geen pasbroekjes om hygiensche redenen. Al onze bodyfashion is van Magic BodyFashion . Wij verkopen bijna hun hele collectie. Ook de verschillende bra oplossingen en body en boobtape verkopen wij. Van Wonderbra verkopen wij de StraplessBra. Een superbh voor een grotere Cup.

GROTE EN KLEINE MATEN

Door dat we een enorm winkeloppervlakte hebben, hebben we ruimte voor de niet gangbare maten en modellen. Dreamdresses in Arnhem bied je daardoor een totaal pakket. Grote maten Galajurken maar ook maatjes voor de smalle dames. Dus als je met een groepje dames wilt komen passen is het handig er op te letten of de winkel voor iedereen keus heeft. Ook als je met bruidmeisjes wilt komen . Is er voor elk bruidsmeisje iets te vinden?? Bij Dreamdresses zeker, kijk ook voor onze bruidsmeisjestips op deze site .

Realisatie door Pixel Creation