Een droomwinkel vol jurken

Bij Dreamdresses in Arnhem vind je de jurk van je dromen! Wij hebben een uitgebreid assortiment galajurken, trouwjurken, bruidsmeisjesjurken, feestjurken, avondjurken en cocktailjurken. Ook voor bijbehorende accessoires kun je bij ons terecht. Een bezoek aan onze winkel is alsof je in een enorme walk-in closet loopt.

Onze winkel is gevestigd in het centrum van Arnhem. Je bent van harte welkom om jurken te komen bekijken en passen. Zoek je een jurk voor een gala, bruiloft, feestavond, cocktailparty of netwerkborrel? Onze adviseurs helpen je graag met het vinden van jouw perfecte jurk.

De voordelen van Dreamdresses

Enorme voorraad in de super store in Arnhem.

We hebben regelmatig bezoekers uit Amsterdam, Maastricht, Amersfoort, Zwolle, Eindhoven, Rotterdam, Den Bosch of zelfs Antwerpen. Dit komt door ons enorme assortiment en gevarieerde aanbod. We horen dan ook vaak “waarom zijn we niet direct naar Dreamdresses in Arnhem gegaan?”

Groot aanbod jurken voor elke gelegenheid.

Voor iedereen hebben wij een passende jurk voor een gala, bruiloft of speciale feestavond. Niet iedereen heeft dezelfde smaak en daarom hebben wij duizenden verschillende modellen en kleuren.

Ruime winkel in Arnhem centrum.

Onze winkel zit in het centrum van Arnhem aan het Jansplein. Dit is op loopafstand van het centraal station en er zijn diverse parkeergarages in de buurt.

Alle maten, van XS tot XXL.

Ieder lichaam is uniek. Daarom hebben wij jurken in zowel kleine als grote maten. Galajurken hebben wij in de maten 32 tot 50. We verkopen zelfs positiejurken.

Persoonlijk advies.

Voor die ene speciale dag wil je toch de allermooiste droomjurk aan? En je wil toch ook zeker weten dat jouw jurk de beste keuze is voor jou? Wij begrijpen dat en we helpen je graag bij het vinden van jouw droomjurk.

Bijbehorende accessoires.

Veel mensen vinden het leuk om hun look verder af te maken met bijpassende tas, schoenen, bolero, stola, handschoenen en sieraden. Bij Dreamdresses vind je het allemaal.

Heb je onze nieuwe collectie al gezien?

Meer dan 100 nieuwe items zijn toegevoegd aan onze shop!

Ontdek nu
Realisatie door Pixel Creation