info EN309

dreamdresses.nl
   departmentstore

HOME    CONTACT     WINKEL     CATALOGUS    OPENINGSTIJDEN    ROUTEBESCHRIJVING

galajurken

cocktailjurken

trouwjurken

plussize

galaschoenen

boleros

kids!

accessoires

positiejurken

uitverkoop


galajurk


code: EN309
merk: Creatif-paris
prijs: 289.99

omschrijving:

Driedelige set bestaande uit top, stola en rok van Creatif Paris. De set kan uitgebreid worden met een bijpassende bolero van Creatif Paris, deze kan apart worden gekocht. Aansluitende top heeft een vierkante halslijn met brede schouderbanden. De buste van de top is bewerkt met bloemen. De gekleurde tailleband accentueert de taille. Gehele top is geplooid en heeft een blinde rits. Aansluitende rok is geplooid en loopt aan de onderkant uit. Rok heeft een bloemendetail aan de zijkant en een blinde rits. De driedelige set is gemaakt van een taft stof. Verkrijgbaar in de kleur cappuccino/crème, fuchsia/crème en wine/crème. Deze set kunt u natuurlijk komen passen in onze winkel Dreamdresses in Arnhem, kunt u direct andere modellen proberen :-) wilt u hem liever laten opsturen dat kan natuurlijk ook.

HELAAS VERSTUREN WE NIET MEER
We hebben gemerkt dat we u niet online optimaal kunnen bedienen.Daarom is de webwinkel gesloten. Gewoon langskomen is het enige advies. We zijn 7 dagen per week geopend en alleen in de winkel kunt u door blijven passen tot u uw droomjurk heeft gevonden.

Toch opsturen?
Lukt het je echt niet om langs te komen? En weet je zeker dat dit de jurk is. Stuur ons een berichtje zodat we hem evt toch kunnen opsturen. Het liefst via WhatsApp: 0624611901.


info dreamdresses Jurk (snel) nodig?Lees hier verder....
info dreamdresses Voorraad vraag , lees hier verder....
info dreamdresses Kom je naar de winkel? Klik hier voor onze tips.....

Let op... deze jurk kan uitverkocht zijn!

beschikbare kleuren:
Cappuccino/crème -Coffee/ creme-Fuchsia/crème-Lime-Zilver/ creme-© 2017 dreamdresses, Inc. All Rights Reserved