Eindexamengala

Jaren kijk je er naar uit, je examengala

Jij hebt je er vast al jaren op verheugd: je schoolgala!! Eindelijk kun je die gedroomde galajurk aan waar jij de prinses bent van de avond! Uit de auto stappen, de rode loper, het is allemaal jouw moment!

bij Dreamdresses worden je mooiste dromen waar! Bij ons vind je duizenden galajurken en je mag ze allemaal passen! Wat zoek jij ? Een jurk met split, een galajurk met een fabouleus decolletee.. Een gigantisch wijde , tulle rok? Een dreamdress met een open rug? Of met wat vetertjes over je rug?

Kom bij ons passen en shinen!! Je kunt ons altijd even een whatsapp bericht sturen als je niet direct kunt vinden wat je zoekt.

Wanneer is je schoolgala?

Misschien is je schoolgala al voor de kerst. Voor je kerstgala kun je echt uitpakken! We hebben dan ook een hele glitterafdeling of misschien wil je een knalrode jurk. Als je examengala in de examentijd is hebben we ook enorm veel keus in pastelkleuren .

Drukte

Houd vanaf februari rekening met de seizoensdrukte. Al is dat een supergezellige tijd. Je doet dan voldoende inspiratie op met al die meiden die van alles aan het passen zijn. Dat maakt het makkelijker en gezellig. Wel ben je dan soms een hele dag kwijt, want de keuze is reuze!

Realisatie door Pixel Creation