Grote maten galajurken op onze afdeling Curves

de grootste galajurkenwinkel van Nederland gevestigd in Arnhem!

Bij ons vind je een uitgebreide collectie grote maten galajurken. Wij laten je stralen op je bruiloft, kerstbal of je eindexamengala. Of je nu op zoek bent naar een elegante avondjurk, een stijlvolle cocktailjurk of een betoverende baljurk…Wij hebben de perfecte jurk voor elke gelegenheid, ook in jouw curvy maat.

De keuze is reuze!

Onze grote maten galajurken zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de behoeften van vrouwen met verschillende lichaamsvormen en maten. We begrijpen dat het vinden van de juiste pasvorm essentieel is voor het creëren van een zelfverzekerde en prachtige look. Daarom bieden we een breed scala aan maten, stijlen en kleuren, zodat elke vrouw haar droomjurk kan vinden.

Grote maten galajurk

Vanaf een borstomvang met 102 cm kun je terecht op onze prachtige afdeling Curves

Ons feestwarenhuis in Arnhem.

Als je onze galajurkenwinkel in Arnhem bezoekt, word je verwelkomd door ons vriendelijke en deskundige team. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte grote maten galajurk die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis van onze collectie en kunnen je adviseren over de beste pasvorm en stylingopties.

Neem alvast een kijkje online.

Dus, als je op zoek bent naar een grote maten galajurk van hoge kwaliteit, bezoek dan Dreamdresses in Arnhem of bekijk al vast een gedeelte van onze collectie online. We zijn er trots op om vrouwen van alle maten en vormen te helpen stralen in prachtige galajurken. Ontdek vandaag nog jouw perfecte jurk en maak een onvergetelijke indruk op je volgende speciale gelegenheid.

borstomvangmaatconfectiemaat
102cm-105cm746
106cm-109cm848
110cm-113cm950
114cm-117cm1052
118cm-121cm1154
122cm-125cm1256
126cm-129cm1358
130cm-133cm1460

Hieronder vind je een kleine selectie galajurken uit onze grote collectie. Wij versturen niet online want wij weten als geen ander dat je echt moet passen. Waarschijnlijk zal de jurk ook nog iets vermaakt moeten worden, dan doen wij overigens niet zelf. Weet jij niemand die dat voor je kan doen , dan kunnen we je altijd naar een voor ons bekend en vertrouwd adres verwijzen.

Realisatie door Pixel Creation