Veelgestelde vragen

Jazeker! Maar dan kan de jurk niet retour. Wij versturen namelijk niet op zicht.

Daarom raden wij je altijd aan langs te komen. Dan kun je doorpassen mocht de jurk niet direct goed zitten (dat is meestal het geval), en kun je ook nog andere modellen en kleuren uitproberen. Je bent van harte welkom en heb je nog (voorraad)vragen dan kun je ons een appje sturen.

  • Oriënteer je alvast op wat voor soort jurk je zoekt. Kijk op onze website, Facebook of Instagram.
  • Meet je maat thuis op.
  • Neem passchoenen mee en eventueel klemmetjes. Met klemmetjes of knijpers kun je de jurk op een eenvoudige manier optisch innemen. Een jurk zit namelijk nooit direct passend. Met klemmetjes kun je toch alvast een goed beeld krijgen van het eindresultaat.
  • Neem invisible underwear of een correctiebroekje mee. Heb je dat niet, dan is een (hoge) (correctie)panty een goed alternatief (momenteel hebben wij hiervan geen pasmodellen, wij verkopen dit wel).
  • Neem een strapless bh mee (momenteel hebben wij hiervan geen pasmodellen, wij verkopen dit wel).

Wij vermaken de jurken niet zelf. Wel kunnen wij je doorverwijzen naar goede, betaalbare bedrijven in de regio die jouw jurk kunnen vermaken.

Als je een klacht hebt over je jurk proberen wij de jurk te repareren en mocht dit niet mogelijk zijn dan krijg je een nieuwe jurk. Wij geven geen geld terug. Laat het op tijd weten als er iets mis blijkt te zijn, dan hebben wij de tijd om het naar tevredenheid voor jou op te lossen.

In onze winkel mag je uitgebreid en onbeperkt passen. Je hebt dus de gelegenheid om de juiste keuze te maken. Na aankoop is de jurk niet om te ruilen of terug te brengen. 

Een afspraak maken is niet nodig. Je bent welkom om tijdens onze openingstijden langs te komen.  

Let op: wij volgen de coronamaatregelen. Mochten er maatregelen zijn waardoor een bezoek zonder afspraak niet mogelijk is dan houden wij ons daaraan. Twijfel je of onze winkel open is, of wil je een afspraak inplannen? Je kunt altijd een WhatsApp sturen naar 06-24611901. 

Realisatie door Pixel Creation