Verschillende maten en pasvormen

Doordat iedereen een andere maat of lichaamsverhouding heeft , verkopen we galajurken in allerlei vormen en maten. Zo hebben we verschillende pasvormen in onze galajurken collectie:

Grote maten Galajurken

in ons enorme warenhuis hebben we een hele verdieping met grote maten galajurken voor jou! Vanaf maat 44 tot en met 60 vind je bij Dreamdresses. Nergens vind je zo’n grote collectie galajurken en trouwjurken voor de plus-size. Ben je nieuwsgierig geworden dan kun je ons ook alvast een appje sturen met je vragen.

kleine maten galajurken

Omdat we weten dat er weinig keus in winkels in voor maatjes XS en XXS verkopen wij ook galajurken vanaf maat 30! Dit zijn exclusieve jurken en speciaal gemaakt voor Dreamdresses. Mochten ze toch nog te klein zijn dan kun je ook terecht bij onze tienerjurken. Deze jurkjes hebben we vanaf 10 jaar .

Positiejurken

gefeliciteerd!!! Je bent zwanger en zoekt een positiejurk. Misschien omdat je gaat trouwen of ben je bruilofstgast. Ook als je een galajurk hebt kun je bij ons je zwangerschapsgalajurk vinden. We verkopen positiejurken van het merk Tiffany Rose maar ook onze eigen collectie galajurken en trouwjurken lenen zich soms voor een positiejurk. Deze moeten dan vaak nog wel een beetje vermaakt , het hangt ook af van hoe je zwanger bent.

Extra lange galajurken

Bijna al onze jurken vallen aardig lang. Maar als je langer dan 1.80 bent zullen de meeste toch wel te kort vallen. Natuurlijk hebben wij tussen onze tienduizenden galajurken , feestjurken hangen die extra lang vallen. Wil jij weten wat er op dit moment hangt dan kun je ons een appje sturen. ( 06-24611901) en wij sturen je dan een filmpje met de huidige voorraad. 

Grote Cup maat

heb jij een grote buste dan weet je als geen ander dat de jurken vaak niet goed zitten. Het blijft lastig maar we hebben een aantal jurken die geschikt zijn voor jouw lichaamsverhouding. Heb je een grote cupmaat dan pas je de jurk vaak goed maar wil de rits niet dicht of hij past boven en dan zit de jurk bij je middel veel te ruim. We kunnen je hierbij helpen. Geef dat wel even aan als je in de winkel bent, dan geven we je wat meer aandacht.

Realisatie door Pixel Creation