GALAJURKEN

Kijken, passen en meenemen!!

GALAJURKEN ARNHEM

Versturen doen wij (liever) niet. Mocht je wel eens een jurk gepast of besteld hebben dan snap je waarom. Elke jurk en elke stof heeft een andere pasvorm. Vaak zijn ze te lang of sluit het topje boven niet goed aan. In onze winkel kun je daarom doorpassen. Je hebt oneindig veel keuze (ja het is zelfs overweldigend). Vandaar deze website. Je krijgt alvast een idee wat wij verkopen en een paar modellen uitzoeken zodat je daar mee kunt beginnen met passen.

RESERVEREN

Kom je echt speciaal voor die ene jurk? App dan eerst even of hij er is. Hiermee voorkomen wij je teleurstelling. Al kom je nooit voor niets, want er zijn ontzettend veel alternatieven.

Toch opsturen?

Dat kan hoor, wij rekenen niets voor verzendkosten.

Maar de servicekosten van € 25,00 houden we in mocht je de jurk toch terugsturen.

Party Departmentstore

Ook wel supermarkt genoemd door concollega’s zag ik voorbij komen op een website 😉 . Helemaal goed verwoord; dat zijn wij ook. Een soort feestsupermarkt, met dan ook ALLES wat je zoekt om je van top tot teen aan te kleden. Bij Dreamdresses in Arnhem hangen alle jurken die je online ziet ook daadwerkelijk in de winkel! En wil je het zeker weten dat jouw favoriete jurk niet verkocht is, dan kun je nog altijd even een appje sturen zodat wij hem reserveren voor je. Je kunt bij ons gewoon doorpassen. Je hebt keuze uit duizenden jurken. We hebben ontzettend veel stijlen, stoffen, kleuren en maten. Wij laten je helemaal vrij. Je mag helemaal je gang gaan. Wil je toch de boetiek ervaring, geef dat dan even aan bij onze gastvrouw.

One Stop Party Shop

Heb je je galajurk gevonden? Dan kun je hem direct afstijlen met bijpassende accessoires zoals een stola, partyshoes, sieraden, tasjes en natuurlijk bijpassende lingerie en andere oplossingen.

SOCIALE MEDIA

Om een idee te krijgen van onze collectie kun je een blik werpen op onze website. Ook posten we wekelijks nieuwe modellen op Facebook, Instagram en Tiktok. Maar heb je een specifieke vraag dan kun je ook een appje sturen.

HIP en TIJDLOOS

We volgen de mode maar we luisteren ook goed naar de vraag van onze klanten. Wij waren één van de eerste die zijn begonnen met grote maten galajurken en inmiddels vullen wij daar een complete etage mee. Maar ook zijn wij voorloper op het gebied van modekleuren. Wij waren de eerste galazaak met donkergroene en donkerblauwe kleuren en de pasteltinten voor de bruidsmeisjes.

BODYWEAR & SHAPEWEAR

Omdat we ook een lingeriewinkel in onze winkel hebben, kun je allerlei shapewear en bh’s uitproberen. Deze kun je alleen kopen. Wij hebben geen pasbroekjes om hygiënische redenen. Al onze bodyfashion is van Magic BodyFashion. Wij verkopen bijna hun hele collectie. Ook de verschillende bra oplossingen en body en boobtape verkopen wij. Van Wonderbra verkopen wij de StraplessBra. Een superbh voor een grotere Cup.

GROTE EN KLEINE MATEN

Door dat we een enorm winkeloppervlakte hebben, hebben we ruimte voor de niet gangbare maten en modellen. Dreamdresses in Arnhem bied je daardoor een totaalpakket. Grote maten Galajurken maar ook maatjes voor de smalle dames. Dus als je met een groepje dames wilt komen passen is het handig er op te letten of de winkel voor iedereen keuze heeft. Ook als je met bruidsmeisjes wilt komen is het goed om te weten of er voor elk bruidsmeisje iets te vinden is. Bij Dreamdresses zeker! In ons grote assortiment hebben we jurken in allerlei maten en pasvormen. Kijk ook op deze pagina voor onze bruidsmeisjestips.

Realisatie door Pixel Creation